noc noc rotterdam

Noc Noc, Rotterdam

Weekenden staan bij mij in het teken van brunchen en koffie drinken. Wanneer ik de kans heb, probeer ik ieder keer een nieuw koffiezaakje uit. Mensen die mij kennen, weten dat ik een koffieliefhebber ben. Het is maar goed dat ik in Rotterdam woon, want deze stad is rijk aan koffietentjes. Noc Noc aan de Botersloot bestaat al enkele jaren, maar deze koffietent had ik al een tijdje niet bezocht. Hoog tijd om weer eens een bezoekje te brengen aan Noc Noc.

Noc Noc staat voor Not Only Coffee, No Ordinary Coffee. Hier serveren ze bijzondere koffie. Bij Noc Noc kun je terecht voor zowel espresso als filterkoffie, op verschillende manieren gezet. Chemex, Aeropress of V60? Zij hebben het allemaal! Noc Noc gebruikt koffiebonen van verschillende koffiebranders. Zo halen zij voor hun filterkoffie op dit moment bonen bij Five Elephant, een koffiebranderij uit Berlijn. Ik ging zoals altijd voor de flat white. Deze was lekker smooth en krachtig. Verder nam ik een simpele avocado toast met een gepocheerd eitje. Can’t go wrong with this! 

Noc Noc heeft een industriële uitstraling. Door de grote ramen is er veel lichtinval. Verder heeft het een stoere look door de onafgewerkte betonnen muren. Naast koffie, serveren zij ook andere dingen, zoals taarten, sandwiches, sapjes en G&Ts. Vandaar ook hun naam ‘Not Only Coffee’. Bij Noc Noc kun je dus terecht voor je dagelijks kopje koffie en meer. Doordeweeks openen zij hun deuren om 8:00 uur. Mocht je geen tijd hebben, dan kun je jouw koffie gewoon meenemen. Sinds kort hebben zij ook een nieuwe menukaart. Snel proberen dus!

Noc Noc
Botersloot 28a
Rotterdam
FB: Noc Noc

Openingstijden
ma-vr: 08:00-19:00
za-zo: 10:00-19:00

noc noc rotterdam

0 comments on “Noc Noc, Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.