harvest coffee brewers

Harvest Coffee Brewers, Rotterdam

Weekenden staan voor mij in het teken van nieuwe ontbijtspots ontdekken. Sinds kort is Rotterdam een nieuwe koffiebar rijker, de Harvest Coffee Brewers. De Harvest Coffee Brewers is gevestigd vlakbij de Leuvehaven in Rotterdam. De koffiezaak is geopend door twee Rotterdamse ondernemers die hun passie delen voor koffie, kwaliteit en service. Deze plek staat vooral bekend om hun specialty koffie. Als een echte koffieliefhebber, bracht ik twee weken geleden een bezoekje aan Harvest Coffee Brewers.

harvest coffee brewers
 

Bij binnenkomst valt meteen de moderne en industriële uitstraling op. Het is ruim, licht en aan de achterzijde heb je een prachtig uitzicht over de Leuvehaven. Harvest Coffee Brewers onderscheidt zich door kwaliteit koffie te serveren en door niet de standaard ontbijt- of lunchgerechten aan te bieden, maar gerechten zoals stoofpeer met granola, yoghurt en hennepzaden of een chiazaad pudding met ananas, kaneelkruimels, sinaasappel en honing.
 
Wij gaan voor de french toast van brioche met banaan, aardbei, getoaste amandelen en maple syrup en de avocado toast met zeekralen, feta, chili en een gepocheerde ei. Ik neem as usual een flat white erbij. De french toast is erg lekker in combinatie met het fruit. Ook de koffie stelt zeker niet teleur. Voor een fijne plek met heerlijke koffie, lekker eten en een prachtig uitzicht, is de Harvest Coffee Brewers een echte aanrader! Ik kom zeker nog eens terug om hun andere soorten koffie uit te proberen!

harvest coffee brewers

 

Harvest Coffee Brewers
Glashaven 107
3011 XG Rotterdam
Website: Facebook pagina

Openingstijden
ma-vr: 07:00-16:00
za-zo: 09:00-17:00

 

0 comments on “Harvest Coffee Brewers, Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.