bapboss rotterdam

Bapboss, Rotterdam

Eind vorig jaar vestigde een nieuw Koreaans eettent aan de Goudsesingel in Rotterdam, namelijk Bapboss. Eerder kon je er al terecht voor bezorgen en afhalen, maar het restaurant is sinds een aantal weken officieel geopend. Ik was erg enthousiast toen ik hoorde dat er een nieuw Koreaans restaurant in Rotterdam zou komen. Je kon al Koreaans eten in Rotterdam bij Seoul Sista en Gamasot, maar Seoul Sista is een Korean barbecue restaurant en Gamasot is meer een afhaaltent. Hoog tijd dus om Bapboss te bezoeken.

Bapboss is een authentiek Koreaans restaurant dat gerund wordt door twee Koreaanse chefs. Bij Bapboss kun je terecht voor traditionele gerechten zoals bibimbap, bulgogi en haemul pajeon (Korean seafood pancake).. Verder hebben ze verschillende grill gerechten op de kaart staan, zoals LA galbi (beef), dwaeji-galbi (varken) en dak-bokkeum (kip). Genoeg keuze dus! Er staat zoveel lekkere gerechten op de kaart. Aangezien we honger hebben, beginnen we met de galbi mandu (Koreaanse stijl dumplings met galbi en groenten) en de Korean Fried Chicken. De galbi mandu is lekker en smaakvol. De Korean Fried Chicken (KFC) mag je zeker niet missen wanneer je naar Bapboss gaat. Deze is knapperig, zoet en licht pittig. Erg lekker!

bapboss rotterdam
 

bapboss rotterdam
 
Na het voorgerecht nemen wij verschillende hoofdgerechten om te delen. We gaan voor de bibimbap, haemul pajeon en de LA galbi set menu. De seafood pancake (haemul pajeon) is verrassend lekker. De pancake is gevuld met mosselen, garnalen en bosui. Erg smaakvol! De bibimbap is een rijstgerecht met rundergehakt, taugé, komkommer, spinazie, wortel, shiitake, ei en gochujang. Van mij mag er wel wat meer gochujang bij het gerecht om het nog meer smaak te geven. Het LA galbi set menu komt met verschillende kleine bijgerechten zoals kim chi, spinazie, walnoten, salade en rijst. De galbi short ribs is mals en smaakvol! Ook de side dishes vallen goed in de smaak. Jammer dat deze niet apart te bestellen zijn.

bapboss rotterdam
 
Sinds het restaurant officieel is geopend, zit het vrijwel altijd vol. Het is zeker aan te raden om van tevoren te reserveren. In korte tijd ben ik nu al twee keer geweest naar Bapboss en beide keren zijn zeer goed bevallen. Mocht je na de maaltijd nog ruimte hebben voor een toetje, neem dan de heotteok, een Koreaanse zoete pancake met matcha ijs en blauwe bessen. Yum!

Bapboss
Goudsesingel 26
3011 KB Rotterdam
Website: Facebook pagina

Openingstijden
zo-ma: gesloten
di-vr: 17:00-22:00
za: 12:00-14:00, 17:00-22:00

0 comments on “Bapboss, Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.