supermercado rotterdam

Hotspot: Supermercado, Rotterdam

Hola! Supermercado is een cocktailbar/restaurant waar ze Latijns-Amerikaanse gerechten serveren. Van empanadas tot Mexicaanse taco’s en van Peruaanse ceviche tot aan ribeye met Argentijnse kruidenmarinade. Hier kun je terecht voor Mexicaans eten in een modern jasje. Supermercado is gevestigd aan de Schiedamse Vest, een zijstraatje van de Witte de Withstraat.

Bij binnenkomst zie je al gauw dat het restaurant een industriële maar moderne uitstraling heeft. Er hangt een hele relaxte en gezellige sfeer in het restaurant. Wij nemen plaats aan een van de bartafels.

supermercado rotterdam

Op de kaart staan veel lekkere gerechten. Kleine hapjes zoals empanadas, quesadillas en mini taco’s. Tortillachips met guacamole staat uiteraard ook op de kaart. Lekker om te delen (of niet)! Naast deze kleine hapjes hebben ze ook hoofdgerechten, zoals een hamburger, spareribs of ribeye. Al het vlees wordt bereid op een steenkoolgrill.

supermercado rotterdam

Ik begin met een homemade lemonade en wel de ginger lemonade. Een aanrader! Lekker fris en niet te zoet. Daarna is het tijd voor the food! Wij nemen wat hoofdgerechten en kleine snacks om te delen. We beginnen met de tortillachips met guacamole en pico de gallo. Dit is altijd een winner! Can never go wrong with this. Als hoofdgerecht nemen we de ribeye met Argentijnse kruidenmarinade en een picanha met chimichurri saus. Persoonlijk vind ik deze gerechten iets minder. Het vlees is vrij taai en de saus iets te overheersend.

supermercado rotterdam

supermercado rotterdam

Verder nemen we nog wat taco’s, de pulled pork taco met zoetzure ui en bbq saus en de kip taco met zwarte bonen en een salsa van geroosterde paprika. Doordat ze zo klein zijn, kun je gerust 2 of 3 bestellen om zo verschillende smaken te proberen. De taco’s zijn lekker! Vooral de pulled pork is erg smaakvol. Als bijgerecht hebben we ook nog zoete aardappelfrietjes genomen. Erg lekker! Samengevat: Supermercado is het proberen waard. Er is zoveel keuze. De kleine gerechten zijn in ieder geval goedgekeurd! Wij hebben ons buikje heerlijk rond gegeten.

 

Supermercado

Schiedamse Vest 91A
3012 BG
010-4048070
Website: http://supermercadorotterdam.nl/

Openingstijden

ma-do: 12:00 – 01:00
vr-za: 12:00 – 02:00
zo: 12:00 – 01:00

3 comments on “Hotspot: Supermercado, Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.