baker moore rotterdam

Hotspot: Baker & Moore, Rotterdam

Rotterdam heeft tegenwoordig zoveel leuke en gezonde hotspots. Ik houd het niet meer bij! Baker & Moore stond al een tijdje op mijn lijstje om uit te proberen. Ze zijn al ruim twee jaar gevestigd aan de Westblaak, maar ik was er nog steeds niet geweest. Op tweede pinksterdag had ik eindelijk tijd en ging ik met wat vrienden lunchen bij Baker & Moore.

‘Create It Yourself’ sandwiches

Bij Baker & Moore kun je al vroeg terecht voor een heerlijke luxe ontbijtplank voor 2, een gegrilde ontbijtsandwich of een granola bowl. Wil je liever zelf je sandwich samenstellen? Dat kan! Het concept bij Baker & Moore is namelijk: CIY, create it yourself. Je kunt je eigen sandwich of salade samenstellen met jouw favoriete ingrediënten. Je kunt het dus zo gezond of ongezond maken als je wilt. Mocht je geen keuze kunnen maken, dan kun je ook kiezen voor hun vooraf samengestelde Baker & Moore specials. Er is een grote diversiteit aan sandwiches en salades!

baker moore rotterdam

Na lang wikken en wegen gaan we voor de gegrilde ‘B.L.A.T’ sandwich met bacon, sla, avocado, tomaat en mayonaise en een ‘Club Moore’ sandwich belegd met ham, kippendij, kaas, komkommer, tomaat, ei en mayonaise. De serveerster geeft aan dat ze geen bacon meer hebben, maar dat deze vervangen kan worden door serranoham. Uiteindelijk is het dus een ‘S.L.A.T’ broodje geworden haha. Wel jammer dat ze daarnaast ook nog de tomaat zijn vergeten bij de broodjes :(. Desalniettemin smaakten de broodjes lekker!

baker moore rotterdam

baker moore rotterdam

baker moore rotterdam

Als afsluiter van de lunch nemen we nog een koffie en een sue bite. We kiezen de nieuwe citrus bite met sinaasappel, limoen en citroen. Ik had al eerder van de gezonde hapjes van Sue gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Ik had niet gedacht dat deze zo lekker zou zijn, aangezien het gluten vrij, lactose vrij, raw en vegan is! Zo zie je maar weer dat gezond wel lekker kan zijn :).

Baker & Moore is zeker een aanwinst in Rotterdam! Door de lekkere sandwiches, koffie, slow juices en wifi is het een ideale plek om te werken. Voor mij is in ieder geval hun flat white goedgekeurd. Vergeet ook niet hun home made juices te proberen. Ik had de Clean Cosmo met wortel, peer, grapefruit, limoen en ginger. Echt super lekker en gezond! Mij zul je hier vaker terug zien komen! Baker & Moore heeft trouwens twee weken terug de eerste cookie dough bar (Baker’s Dough) geopend aan de Pannekoekstraat. Time to try that out!

Baker & Moore

Westblaak 147
3012 KJ
010 – 3416739
Website: https://www.bakerandmoore.nl

Openingstijden

ma-vr: 07:30 – 17:00
za: 09:00 – 17:00
zo: 09:00 – 17:00

0 comments on “Hotspot: Baker & Moore, Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.