thefishmarket

The Fish Market, Rotterdam

Afgelopen tijd zijn er zoveel nieuwe restaurants geopend in Rotterdam. Ik houd het niet meer bij! Een van de nieuwe restaurants die in september zijn deuren heeft geopend is The Fish Market. Het is gelegen aan de Binnenrotte. Waar vroeger de Japanse all-you-can-eat restaurant Sumo was gevestigd, is het nu omgetoverd tot een hippe, moderne seafood bar.
 
thefishmarket
 
Het interieur van The Fish Market is hip en modern met neon verlichting. Erg sfeervol dus! Ze hebben tevens een open keuken en een homarium waarin de kreeften en krabben worden bewaard. Zo weet je in ieder geval dat het eten hier vers is!
 
thefishmarket
 
De menukaart is zeer uitgebreid! Op de kaart staan onder meer verschillende broodjes, mosselen, fish en chips, fruits de mer plateau’s en kreeft. Keuze zat dus! Alle producten zijn dagvers en duurzaam (so they say). Voor de echte visliefhebbers, is The Fish Market dus the place to go.
 
thefishmarket
 
thefishmarket
 
Wij gingen voor de fish en chips en de scheermessen. Afhankelijk van welke je neemt, variëren de prijzen voor fish en chips tussen de 13,50 en 17,50 euro. Wij namen de fritto misto, een mix van diverse vissoorten gefrituurd. Zo konden we van alles een beetje proberen. De fritto misto was erg lekker, vooral de gefrituurde garnalen! De scheermessen smaakten ook goed. Je proeft dat ze vers zijn! Wel jammer dat er nog een beetje zand in de scheermessen zat.
 
Desalniettemin ben ik tevreden met The Fish Market. Het eten is lekker, de bediening is vriendelijk en de prijs is redelijk. Tevens waren de porties van de fish en chips en de scheermessen vrij groot. Voor twee personen kan je je buikje wel rond eten.

The Fish Market

Binnenrotte 105-111
Openingstijden: 11:30-22:00 (don, vrij en zat tot 22:30)
Website: The Fish Market

2 comments on “The Fish Market, Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.