Review: Tastea

tastea thee

Sponsored – Mensen die mij kennen, weten dat ik een echte koffieliefhebber ben. Vooral ’s ochtends drink ik veel koffie, maar in de middag vind ik het wel lekker om een theetje te drinken in plaats van koffie. Ik werd benaderd door Tastea en zij vroegen mij of ik hun thee wilde uitproberen. But of course!

Tastea is een Nederlands theemerk waarvan de thee 100% natuurlijk is. Momenteel heeft Tastea 15 verschillende theesoorten in het assortiment. Ieder theesoort heeft zijn eigen werking. Zo heeft Tastea bijvoorbeeld concentratiethee, slaapthee, weerstandsthee, zwangerschapsthee of detoxthee in hun assortiment. Al deze thee hebben hun eigen bijpassende naam. Zo heet de concentratiethee Hocus Pocus Focus en de weerstandsthee Horse Power. Best grappig!

green dream tastea

Bron afbeelding: https://www.tastea.eu/

Green Dream Ice Tea

Ik mocht van Tastea een thee uitkiezen. Na wikken en wegen koos ik voor Green Dream Ice Tea. Dit is een groene ijsthee met ingrediënten als sencha (Japanse groene theebladeren),  citroengras, papaya, ananas, passievruchten en rozenblaadjes. Green Dream zou de stofwisseling versnellen, meer energie helpen verbranden, stress en misselijkheid verminderen en de nachtrust bevorderen. De thee bereid je warm, en vervolgens laat je het afkoelen. Nadat het is afgekoeld kun je ijsklontjes toevoegen. De thee ruikt niet alleen lekker, maar smaakt ook erg lekker! Ook warm smaakt de thee lekker.

tastea

Mijn ervaring met Tastea

Mijn ervaring met de Green Dream thee van Tastea is in ieder geval positief. Het is een lekkere thee, ter afwisseling van de groene thee die ik normaal drink. Wel vind ik de thee wat aan de dure kant. De thee’s variëren van 19.95 tot 35.95 voor een blik van 125 gram. Echter met een blik kun je wel ongeveer 50 kopjes thee maken. Verder kreeg ik ook nog een Tastea beker thuisgestuurd. De beker is superhandig om mee te nemen. De thee blijft lekker lang warm doordat de beker dubbelwandig is.

Kortingscode

Wil jij ook thee proberen van Tastea? Speciaal voor jou krijg je met de kortingscode elisatjan 10% korting op alle producten van Tastea, met uitzondering van de Package deals (aanbiedingen). De kortingscode is geldig tot en met 14 augustus 2017.

Disclaimer, dit product kreeg ik toegestuurd van Tastea om te testen. Dit verandert echter niets aan mijn mening over het product.

Tags:

Elisa Tjan

Food & Travel blogger

Leave a Comment